Κοσμοσυρροή στις παραλίες - Έτσι... αντιμετωπίζουν το νέο μέτρο για τα SafePass οι πολίτες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοσμοσυρροή στις παραλίες - Έτσι... αντιμετωπίζουν το νέο μέτρο για τα SafePass οι πολίτες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοσμοπλημμύρα παρατηρείται στις παραλίες της Κύπρου λόγω του καύσωνα, αφού ο υδράργυρος αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Οι Κύπριοι πολίτες συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους παρά την έξαρση των κρουσμάτων του Κορωνοιού τις τελευταίες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε «καμπάνες» σε υποστατικά που δέχονταν πελάτες χωρίς SafePass η Αστυνομία - Αυξημένες οι καταγγελίες

Χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι Κύπριοι γέμισαν τις παραλίες όπως άλλωστε και κάθε Κυριακή του καλοκαιριού.

Παράλληλα, το νέο μέτρο που αφορά τα SafePass σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των Beach bars, δεν φαίνεται να είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τους λουόμενους.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE