Κοσμοσυρροή στις παραλίες - Έτσι... αντιμετωπίζουν το νέο μέτρο για τα SafePass οι πολίτες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοσμοσυρροή στις παραλίες - Έτσι... αντιμετωπίζουν το νέο μέτρο για τα SafePass οι πολίτες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοσμοπλημμύρα παρατηρείται στις παραλίες της Κύπρου λόγω του καύσωνα, αφού ο υδράργυρος αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Οι Κύπριοι πολίτες συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους παρά την έξαρση των κρουσμάτων του Κορωνοιού τις τελευταίες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε «καμπάνες» σε υποστατικά που δέχονταν πελάτες χωρίς SafePass η Αστυνομία - Αυξημένες οι καταγγελίες

Χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι Κύπριοι γέμισαν τις παραλίες όπως άλλωστε και κάθε Κυριακή του καλοκαιριού.

Παράλληλα, το νέο μέτρο που αφορά τα SafePass σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των Beach bars, δεν φαίνεται να είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τους λουόμενους.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE