Κοσμοσυρροή στις παραλίες - Έτσι... αντιμετωπίζουν το νέο μέτρο για τα SafePass οι πολίτες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοσμοσυρροή στις παραλίες - Έτσι... αντιμετωπίζουν το νέο μέτρο για τα SafePass οι πολίτες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοσμοπλημμύρα παρατηρείται στις παραλίες της Κύπρου λόγω του καύσωνα, αφού ο υδράργυρος αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Οι Κύπριοι πολίτες συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους παρά την έξαρση των κρουσμάτων του Κορωνοιού τις τελευταίες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε «καμπάνες» σε υποστατικά που δέχονταν πελάτες χωρίς SafePass η Αστυνομία - Αυξημένες οι καταγγελίες

Χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι Κύπριοι γέμισαν τις παραλίες όπως άλλωστε και κάθε Κυριακή του καλοκαιριού.

Παράλληλα, το νέο μέτρο που αφορά τα SafePass σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των Beach bars, δεν φαίνεται να είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τους λουόμενους.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.