Τουρκία: Τουλάχιστον 12 νεκροί μετανάστες από πτώση λεωφορείου σε χαντάκι

Τουρκία: Τουλάχιστον 12 νεκροί μετανάστες από πτώση λεωφορείου σε χαντάκι

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 26 τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην ανατολική Τουρκία με λεωφορείο που μετέφερε Αφγανούς, Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς μετανάστες, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Μουραντίγε της επαρχίας Βαν, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράν, όταν το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την πτώση του σε χαντάκι, δήλωσαν στο Reuters δύο τοπικές πηγές που ήταν ενήμερες για το συμβάν.

Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν, πρόσθεσαν και οι δύο πηγές, σημειώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου συνελήφθη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE