Τουρκία: Τουλάχιστον 12 νεκροί μετανάστες από πτώση λεωφορείου σε χαντάκι

Τουρκία: Τουλάχιστον 12 νεκροί μετανάστες από πτώση λεωφορείου σε χαντάκι

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 26 τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην ανατολική Τουρκία με λεωφορείο που μετέφερε Αφγανούς, Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς μετανάστες, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Μουραντίγε της επαρχίας Βαν, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράν, όταν το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την πτώση του σε χαντάκι, δήλωσαν στο Reuters δύο τοπικές πηγές που ήταν ενήμερες για το συμβάν.

Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν, πρόσθεσαν και οι δύο πηγές, σημειώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου συνελήφθη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE