Τουρκία: Τουλάχιστον 12 νεκροί μετανάστες από πτώση λεωφορείου σε χαντάκι

Τουρκία: Τουλάχιστον 12 νεκροί μετανάστες από πτώση λεωφορείου σε χαντάκι

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 26 τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην ανατολική Τουρκία με λεωφορείο που μετέφερε Αφγανούς, Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς μετανάστες, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Μουραντίγε της επαρχίας Βαν, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράν, όταν το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την πτώση του σε χαντάκι, δήλωσαν στο Reuters δύο τοπικές πηγές που ήταν ενήμερες για το συμβάν.

Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν, πρόσθεσαν και οι δύο πηγές, σημειώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου συνελήφθη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE