Γυναίκα παρασύρθηκε με το φουσκωτό της σε θάλασσα στη Λεμεσό - Άμεση η παρέμβαση ναυαγοσωστών - BINTEO

Γυναίκα παρασύρθηκε με το φουσκωτό της σε θάλασσα στη Λεμεσό - Άμεση η παρέμβαση ναυαγοσωστών - BINTEO

Γυναίκα 60 ετών το πρωί στη Λεμεσό παρασύρθηκε από ρεύματα με το φουσκωτό της σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την ακτή.

Σύμφωνα με την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, χρειάστηκε η επέμβαση ναυαγοσωστών, οι οποίοι εντόπισαν τη γυναίκα που παρασύρθηκε στην παραλία του Κουρείου, η οποία καλούσε σε βοήθεια.

Η 60χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή χάρης την άμεση παρέμβαση των ναυαγοσωστών.

Δείτε βίντεο που δημοσίευσαν οι ναυαγοσώστες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE