Διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε και περιμένει παιδί

Διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε και περιμένει παιδί

Τον χρόνο αντίστροφα μετρούν ο Δημήτρης Κοκονίδης και η Θάλεια Γιαννακοπούλου αφού τέλος του Ιουλίου πρόκειται να γεννηθεί το πρώτο τους παιδί, που μάλιστα είναι κοριτσάκι.

Ο ντράμερ του επιτυχημένου συγκροτήματος Onirama και η δημοσιογράφος είναι μαζί από το 2015, ενώ πρόσφατα επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο.

Όπως δήλωσε μάλιστα η Θάλεια Γιαννακοπούλου στην Real Life και στη Νίκη Κώτσου "Γεννάμε στα τέλη Ιουλίου και περιμένουμε κοριτσάκι. Προς το παρόν περιμένω στο σπίτι μας να έρθει αυτή η όμορφη στιγμή. Έχουν αγοραστεί τα πάντα για το παιδικό δωμάτιο και μένει να στηθούν. Θα είναι μια δημιουργική ασχολία αυτόν τον καιρό". Μπορεί το δωμάτιο του μωρού να είναι έτοιμο, όπως αποκάλυψε η μέλλουσα μαμά όμως, εκείνη και ο Δημήτρης Κοκονίδης δεν έχουν σκεφτεί ακόμα όνομα για την κόρη τους.

Πηγή: missbloom.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE