Ο πάπας ευλόγησε τους πιστούς από το νοσοκομείο που έκανε επέμβαση

Ο πάπας ευλόγησε τους πιστούς από το νοσοκομείο που έκανε επέμβαση

O πάπας Φραγκίσκος ευλόγησε τους πιστούς, πριν από λίγο, από μπαλκόνι του νοσοκομείου της Ρώμης Αγκοστίνο Τζεμέλι, όπου πριν από μια εβδομάδα υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω εκκολπωμάτων στο παχύ έντερο.

Ο Φραγκίσκος, περιστοιχισμένος από μικρούς ασθενείς του νοσοκομείου, ευχαρίστησε όλους όσοι, και μέσω της προσευχής τους, θέλησαν να τον στηρίξουν και του εξέφρασαν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους.

«Το δωρεάν, δημόσιο σύστημα υγείας είναι ένα πολύτιμο αγαθό, δεν πρέπει να το χάσουμε» τόνισε, παράλληλα, ο ποντίφικας.

Ο Πάπας Φραγκίσκος αναρρώνει κανονικά, είναι σε καλή φυσική κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.