ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάθμευσε το όχημα του στη λαϊκή και δείτε πως το βρήκε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάθμευσε το όχημα του στη λαϊκή και δείτε πως το βρήκε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Σίγουρά δεν φανταζόταν ο οδηγός στη Λεμεσό όταν άφηνε το βράδυ του Σαββάτου το αυτοκίνητο του σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης ότι την επομένη εκεί θα γινόταν εκεί η λαϊκή.
Στην θέα φαίνεται της τέντας για σκέπαστρο του αυτοκινήτου του το θεώρησε καλή ιδέα να το αφήσει εκεί και να έχει και προστασία. Την επόμενη μέρα όμως πηγαίνοντας οι παραγωγοί να στήσουν την πραμάτια τους δεν πτοήθηκαν και «χρησιμοποίησαν» το αυτοκίνητο για πάγκο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE