Ακόμη μια σωτήρια παρέμβαση των ναυαγοσωστών στη Λεμεσό

Ακόμη μια σωτήρια παρέμβαση των ναυαγοσωστών στη Λεμεσό

Ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε χθες σε θάλασσα της Λεμεσού, όπου νεαρή γυναίκα κινδύνεψε με πνιγμό.

Συγκεκριμένα γύρω στις 14:30 στην παραλία της Ακτής Ολυμπίων στη Λεμεσό, 26χρονη που κολυμπούσε από τους κυματοθραύστες προς την ακτή, κινδύνεψε και χρειάστηκε η επέμβαση ναυαγοσώστη, ο οποίος προσέγγισε την λουόμενη και την μετέφερε στην ακτή με ασφάλεια.

Δείτε την ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE