Αρνητής προκάλεσε αναστάτωση στο Mall της Πάφου – Έσπευσε Αστυνομία και συνελήφθη

Αρνητής προκάλεσε αναστάτωση στο Mall της Πάφου – Έσπευσε Αστυνομία και συνελήφθη

Ακόμα μία φορά προκαλείται αναστάτωση σε δημόσιο χώρο, με αρνητή του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 26χρονος μετέβη στο εμπορικό κέντρο της Πάφου το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουλίου, όπου κατά τη διάρκεια ελέγχου από υπεύθυνο ασφαλείας αρνήθηκε να παρουσιάσει safepass ενώ δεν έφερε ούτε προστατευτική μάσκα.

Ο φρουρός ασφαλείας απαγόρευσε στον 26χρονο την είσοδο, ωστόσο ο ίδιος παράκουσε την εντολή και εισήλθε στον χώρο γυρνώντας ανενόχλητος. Τότε οι υπεύθυνοι κάλεσαν την Αστυνομία και μέλη έσπευσαν στο σημείο.

Ο 26χρονος συνέχισε να παρακούει στις συστάσεις, ενώ επιτέθηκε και σε αστυνομικό ως αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE