Απίστευτο το χάσμα στο ενοίκιο: Πού βρίσκονται τα φθηνότερα και ακριβότερα στούντιο και μονάρια στην Κύπρο
Η αγορά ενοικίων για μικρά διαμερίσματα στην Κύπρο συνεχίζει να παρουσιάζει τεράστιες διαφοροποιήσεις από επαρχία σε επαρχία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, εκκενώνονται από Αστυνομία και Πολιτική Άμυνα οι κατοικίες νότια της Κοινότητας Πάχνας, ενώ το βόρειο μέτωπο της πυρκαγιάς είναι ανεξέλεγκτο.
Για κατάσβεση επιχειρούν συνολικά 8 εναέρια μέσα και μεγάλος αριθμός επίγειων δυνάμεων από Π.Υ και Τμ.Δασών, Πολιτική Άμυνα, Ταμ. Θήρας και Κοιν. Συμβ. Αυδήμου.
Όπως προαναφέραμε ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ΙΚΑΡΟΣ στην πυρκαγιά που ξέσπασε στις 10 το πρωί της Δευτέρας κοντά στην κοινότητα Πάχνα, της Επαρχίας Λεμεσού.
Πηγή βίντεο: ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




