Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Πάχνα - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Πάχνα - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και δεν χρειάστηκε η εκκένωση κατοικιών στην Πάχνα από την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε αργάκι μεταξύ των χωριών Αγίου Αμβροσίου και Πάχνας, στην επαρχία Λεμεσού.  Συνεχίζονται προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την αστυνομία, προστατεύθηκαν 3 σπίτια και δεν χρειάστηκε τελικά η εκκένωση τους.

Στην περιοχή, επιχειρούν συνολικά 8 εναέρια μέσα και μεγάλος αριθμός επίγειων δυνάμεων από Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών, την Πολιτική Άμυνα, Ταμείο Θήρας και Κοινοτικό Συμβούλιο Αυδήμου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE