Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Πάχνα - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Πάχνα - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και δεν χρειάστηκε η εκκένωση κατοικιών στην Πάχνα από την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε αργάκι μεταξύ των χωριών Αγίου Αμβροσίου και Πάχνας, στην επαρχία Λεμεσού.  Συνεχίζονται προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την αστυνομία, προστατεύθηκαν 3 σπίτια και δεν χρειάστηκε τελικά η εκκένωση τους.

Στην περιοχή, επιχειρούν συνολικά 8 εναέρια μέσα και μεγάλος αριθμός επίγειων δυνάμεων από Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών, την Πολιτική Άμυνα, Ταμείο Θήρας και Κοινοτικό Συμβούλιο Αυδήμου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE