Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Πάχνα - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Πάχνα - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και δεν χρειάστηκε η εκκένωση κατοικιών στην Πάχνα από την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε αργάκι μεταξύ των χωριών Αγίου Αμβροσίου και Πάχνας, στην επαρχία Λεμεσού.  Συνεχίζονται προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την αστυνομία, προστατεύθηκαν 3 σπίτια και δεν χρειάστηκε τελικά η εκκένωση τους.

Στην περιοχή, επιχειρούν συνολικά 8 εναέρια μέσα και μεγάλος αριθμός επίγειων δυνάμεων από Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών, την Πολιτική Άμυνα, Ταμείο Θήρας και Κοινοτικό Συμβούλιο Αυδήμου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE