Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Πάχνα - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Πάχνα - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και δεν χρειάστηκε η εκκένωση κατοικιών στην Πάχνα από την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε αργάκι μεταξύ των χωριών Αγίου Αμβροσίου και Πάχνας, στην επαρχία Λεμεσού.  Συνεχίζονται προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την αστυνομία, προστατεύθηκαν 3 σπίτια και δεν χρειάστηκε τελικά η εκκένωση τους.

Στην περιοχή, επιχειρούν συνολικά 8 εναέρια μέσα και μεγάλος αριθμός επίγειων δυνάμεων από Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών, την Πολιτική Άμυνα, Ταμείο Θήρας και Κοινοτικό Συμβούλιο Αυδήμου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE