Αυτόν ψάχνει η αστυνομία για υπόθεση κλοπής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτόν ψάχνει η αστυνομία για υπόθεση κλοπής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία αναζητεί άντρα Αφρικανικής καταγωγής, αγνώστων λοιπών στοιχείων, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 10 Ιουλίου, 2021 στο Παραλίμνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλ. 23-803080 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE