ΒΙΝΤΕΟ από την πυρκαγιά στο Αρεδιού – Καίγεται αυτοκίνητο

ΒΙΝΤΕΟ από την πυρκαγιά στο Αρεδιού – Καίγεται αυτοκίνητο

Φωτιά ξέσπασε για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες στο χωριό Αρεδιού της Επαρχίας Λευκωσίας.

Η φωτιά κατέκαψε άγρια βλάστηση, καλαμιώνες και αυτοκίνητο όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του Themaonline. Η φωτιά βρίσκεται υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 14:25 παρά την σε ποταμό.


Στο σημείο επιχειρούσαν 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστική Υπηρεσία και 4 από το Τμήμα Δασών καθώς επίσης και εκσκαφείς.

Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 6 εκτάριων σε ξηρά χόρτα άγρια βλάστηση,ευκάλυπτους, αριθμό πεύκων και αμυγδαλιών ως επίσης λάστιχων ύδρευσης και σκύβαλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE