Τον αμανέ του ο Ερντογάν: 'Θα δώσουμε ισχυρό μήνυμα στις 20 Ιουλίου'

Τον αμανέ του ο Ερντογάν: 'Θα δώσουμε ισχυρό μήνυμα στις 20 Ιουλίου'

Στις 20 Ιουλίου θα δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι υποστηρίζουμε την ‘τδβκ’, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ομιλία του, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι “Στις 20 Ιουλίου, θα βρισκόμαστε στη ‘τδβκ’ για να παραβρεθούμε στις γιορτές της `ειρήνης και ελευθερίας`, θα πάμε με μια μεγάλη αντιπροσωπεία. Την πρώτη μέρα του μπαϊραμιού θα είμαστε μαζί με τα αδέλφια μας Τ/Κ και θα συμμετέχουμε στις εορτές της 20ης Ιουλίου.`Έτσι θα δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι υποστηρίζουμε τις προσπάθειες της ‘τδβκ’ για την εξεύρεση των δικαιωμάτων της”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE