Τα κλειστά κυκλώματα «κάρφωσαν» 18χρονο στην Πάφο - Παραδέχθηκε 2 κλοπές

Τα κλειστά κυκλώματα «κάρφωσαν» 18χρονο στην Πάφο - Παραδέχθηκε 2 κλοπές

Υπό κράτηση τέθηκε 18χρονος για δύο υποθέσεις κλοπής από κατοικία και συνωμοσίας προς διάπραξη αδικήματος, με άλλο πρόσωπο για παράνομη είσοδο και κλοπή από δεύτερη κατοικία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε αρχικά, στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από κάτοικο της Πάφου ότι κλάπηκε από την κατοικία του ένα κινητό τηλέφωνο στις 28 Ιουνίου. Μετά από έλεγχο κλειστών κυκλωμάτων προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 18χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χτες .

Η άλλη υπόθεση που τον βαραίνει αφορά καταγγελία που έγινε στις 5.7.21 όπου μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο διέρρηξαν γκαράζ κατοικίας στην Χλώρακα και απέσπασαν διάφορα εργαλεία.

Ο 18χρονος μετά την σύλληψη του μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των δύο υποθέσεων.

Ακολούθως κατηγορήθηκε για τα κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE