Τέθηκε υπό 3ήμερη κράτηση 57χρονη για παρέμβαση σε αστυνομική διαδικασία

Τέθηκε υπό 3ήμερη κράτηση 57χρονη για παρέμβαση σε αστυνομική διαδικασία

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 57χρονης για παρέμβαση σε αστυνομική διαδικασία, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη γυναίκα μόνιμη κάτοικος Πάφου ηλικίας 57 ετών, η κόρη της οποίας τελεί υπό κράτηση για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής. Η κόρη της 57χρονης τελεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση απόσπασης εμπορευμάτων.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι προσπάθησε να επηρεάσει την αστυνομική έρευνα και επιχείρησε να πείσει τον παραπονούμενο να αποσύρει την υπόθεση εναντίον της κόρης της. 

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η παρέμβαση της έγινε μέσω τρίτου προσώπου. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.