Τέθηκε υπό 3ήμερη κράτηση 57χρονη για παρέμβαση σε αστυνομική διαδικασία

Τέθηκε υπό 3ήμερη κράτηση 57χρονη για παρέμβαση σε αστυνομική διαδικασία

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 57χρονης για παρέμβαση σε αστυνομική διαδικασία, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη γυναίκα μόνιμη κάτοικος Πάφου ηλικίας 57 ετών, η κόρη της οποίας τελεί υπό κράτηση για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής. Η κόρη της 57χρονης τελεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση απόσπασης εμπορευμάτων.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι προσπάθησε να επηρεάσει την αστυνομική έρευνα και επιχείρησε να πείσει τον παραπονούμενο να αποσύρει την υπόθεση εναντίον της κόρης της. 

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η παρέμβαση της έγινε μέσω τρίτου προσώπου. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE