Άγριο έγκλημα στη Μύκονο: Ένας νεκρός έπειτα από συμπλοκή

Άγριο έγκλημα στη Μύκονο: Ένας νεκρός έπειτα από συμπλοκή

Άγρια συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να καταλήξει νεκρός, σημειώθηκε στη Μύκονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 27χρονος άνδρας ήταν αλβανικής καταγωγής, ενώ η αιτία της συμπλοκής φαίνεται πως ήταν οικονομικές διαφορές. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πόσοι ενεπλάκησαν στη συμπλοκή, ωστόσο αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι και ο δράστης ήταν αλβανικής καταγωγής, ενώ το θύμα έπεσε νεκρός από μαχαίρωμα.

Η αστυνομία της Μυκόνου διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, ενώ προς το παρόν έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE