Άγριο έγκλημα στη Μύκονο: Ένας νεκρός έπειτα από συμπλοκή

Άγριο έγκλημα στη Μύκονο: Ένας νεκρός έπειτα από συμπλοκή

Άγρια συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να καταλήξει νεκρός, σημειώθηκε στη Μύκονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 27χρονος άνδρας ήταν αλβανικής καταγωγής, ενώ η αιτία της συμπλοκής φαίνεται πως ήταν οικονομικές διαφορές. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πόσοι ενεπλάκησαν στη συμπλοκή, ωστόσο αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι και ο δράστης ήταν αλβανικής καταγωγής, ενώ το θύμα έπεσε νεκρός από μαχαίρωμα.

Η αστυνομία της Μυκόνου διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, ενώ προς το παρόν έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE