LIFESTYLE

Ετοιμάζουν τη βάφτιση του Παντελή Παντελίδη junior - Όλες οι λεπτομέρειες

Ετοιμάζουν τη βάφτιση του Παντελή Παντελίδη junior - Όλες οι λεπτομέρειες

Τη βάφτιση του ανιψιού του αξέχαστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη ετοιμάζουν οι γονείς του Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγός του Πωλίνα Φιλίππου.

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει πριν από περίπου έναν μήνα ότι έχει ορίσει ημερομηνία μέσα στον Ιούλιο για τη βάφτιση του γιου του που θα γίνει, όπως αποκάλυψε η ευτυχής μαμά μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανότατα και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η Πωλίνα Φιλίππου που γνωρίσαμε μέσα από το "Καφέ της Χαράς" σε πολύ νεαρή ηλικία τα έχει όλα έτοιμα για μία από τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές της και όπως αποκάλυψε σε q&a που είχε με τους διαδικτυακούς της φίλους αποκάλυψε τόσο το όνομα -που λίγο ως πολύ το φανταζόμασταν όλοι- όσο και το σε ποιον μοιάζουν τα παιδιά της.

Όπως είπε, τα παιδιά μοιάζουν στην οικογένεια του άντρα της και με χιούμορ τόνισε ότι μάλλον εκείνη... έλειπε.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει άλλο ένα κοριτσάκι, τη μικρή Αθηνά που πήρε το όνομα της γιαγιάς της, μητέρας του Τριαντάφυλλου Παντελίδη η οποία ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2018.

Τον Οκτώβριο του 2019 το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο κάνοντας συγχρόνως και τη βάφτιση της κόρης του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top