Σοβαρή η κατάσταση της 22χρονης εγκυμονούσας που είναι διασωληνωμένη – «Γίνονται όλες οι προσπάθειες»

Σοβαρή η κατάσταση της 22χρονης εγκυμονούσας που είναι διασωληνωμένη – «Γίνονται όλες οι προσπάθειες»

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η 22χρονη εγκυμονούσα, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπυΥ, Δρ. Πάμπος Χαριλάου, ανάφερε ότι η 22χρονη είναι σε σοβαρή μεν κατάσταση, αλλά παρατηρείται βελτίωση. Όπως τόνισε ο Δρ. Χαριλάου, γίνονται όλες οι προσπάθειες για να μπορέσει να βελτιωθεί κι άλλο.

Υπενθυμίζουμε ότι η νεαρή εγκυμονούσα νόσησε με κορωνοϊό και παρουσίασε σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια ως αποτέλεσμα να χρειαστεί η διασωλήνωση της. Η 22χρονη βρίσκεται στην 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει εμβολιαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτάκτως συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ για το θέμα Σύκα

Εκτάκτως συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ για το θέμα Σύκα

Εκτάκτως συγκαλείται το πρωί το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού για να συζητήσει την υπόθεση του βουλευτή Νίκου Σύκα, εναντίον του οποίου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ξυλοδαρμός από τη σύντροφό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE