ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται αυστηρότερα μέτρα - Οι σκέψεις της κυβέρνησης , τι αλλάζει και τι συζητιέται

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται αυστηρότερα μέτρα - Οι σκέψεις της κυβέρνησης , τι αλλάζει και τι συζητιέται

Σε αυστηροποίηση των μέτρων και πρωτοκόλλων σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης και αναψυχής, προσανατολίζεται η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Καθώς ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός κρουσμάτων από μέρα σε μέρα καταγράφοντας τετραψήφιους αριθμούς, οι αρμόδιοι αναζητούν την φόρμουλα που θα καταλαγιάσει τους αριθμούς και θα βοηθήσει στην μείωση των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κυβέρνηση μελετά τα στοιχεία που έχει ενώπιον της και εντοπίζει τους χώρους, στους οποίους παρουσιάζεται το πρόβλημα με στόχο την αυστηροποίηση των μέτρων και πρωτοκόλλων στους συγκεκριμένους χώρους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.