ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται αυστηρότερα μέτρα - Οι σκέψεις της κυβέρνησης , τι αλλάζει και τι συζητιέται

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται αυστηρότερα μέτρα - Οι σκέψεις της κυβέρνησης , τι αλλάζει και τι συζητιέται

Σε αυστηροποίηση των μέτρων και πρωτοκόλλων σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης και αναψυχής, προσανατολίζεται η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Καθώς ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός κρουσμάτων από μέρα σε μέρα καταγράφοντας τετραψήφιους αριθμούς, οι αρμόδιοι αναζητούν την φόρμουλα που θα καταλαγιάσει τους αριθμούς και θα βοηθήσει στην μείωση των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κυβέρνηση μελετά τα στοιχεία που έχει ενώπιον της και εντοπίζει τους χώρους, στους οποίους παρουσιάζεται το πρόβλημα με στόχο την αυστηροποίηση των μέτρων και πρωτοκόλλων στους συγκεκριμένους χώρους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE