Υπό 8ήμερη κράτηση τέσσερα πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών

Υπό 8ήμερη κράτηση τέσσερα πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 46, 38, 33 και 21 ετών, που συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά ναρκωτικά.

Της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, προηγήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της των μελών της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Αρχηγείου, όπου αρχικά ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έρευνα σε περιοχή της Λευκωσίας, το αυτοκίνητο του 33χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του 33χρονου, ένα χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβη, καθώς επίσης και ένα νάιλον σακούλι, το οποίο περιείχε άσπρη σκόνη που πιστεύεται, ότι είναι κοκαΐνη βάρους 100 περίπου γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 46χρονου, στην παρουσία της 33χρονης και του 21χρονου, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κιλά και 215 γραμμάρια άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, διάφορα καπνικά προϊόντα και χρηματικό ποσό.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE