Κροκόδειλος 4,5 μέτρων που μοιάζει με... δεινόσαυρο μπήκε σε γήπεδο, τρόμαξαν όσοι έπαιζαν -ΒΙΝΤΕΟ

Κροκόδειλος 4,5 μέτρων που μοιάζει με... δεινόσαυρο μπήκε σε γήπεδο, τρόμαξαν όσοι έπαιζαν -ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν τεράστιο κροκόδειλο, ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και... δεινόσαυρος λόγω του μεγέθους του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Sun, το βίντεο τραβήχτηκε από την Stacie Muller η οποία βρισκόταν σε διακοπές στο θέρετρο "Dreams Playa Mujeres" στο Μεξικό.

Ξαφνικά, όσοι έτυχε να βρεθούν στο γήπεδο του γκολφ είδαν έναν κροκόδειλο 4,5 μέτρων να κάνει βόλτες δίπλα τους!

Και αν τρομοκρατήθηκαν οι χρήστες των social media, οι οποίοι απλά είδαν το βίντεο, είναι εύκολο να φανταστεί κάποιος τι έπαθαν όσοι ήταν εκεί.

Ο κροκόδειλος έκανε την... βόλτα του, χωρίς να ενοχλήσει ή να συμβεί οτιδήποτε, ωστόσο όπως είναι φυσικό δεν πέρασε και απαρατήρητος.

Οι αντιδράσεις τον χρηστών στα social media ήταν πολλές και κυρίως εξέφραζαν τον τρόμο τους...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE