Λεμεσός: Έρευνα σε εμπορευματοκιβωτίο οδήγησε στο κελί 26χρονο - Εντοπίσθηκε ποσότητα πυροτεχνημάτων

Λεμεσός: Έρευνα σε εμπορευματοκιβωτίο οδήγησε στο κελί 26χρονο - Εντοπίσθηκε ποσότητα πυροτεχνημάτων

Μέλη της Αστυνομίας (Κλάδος Πυροτεχνουργών – ΤΑΕ Λεμεσού) σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων, διεξήγαγαν χθες το μεσημέρι έρευνα σε εμπορευματοκιβώτιο στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντός του εμπορευματοκιβωτίου εντοπίστηκαν δύο χάρτινα κιβώτια, τα οποία περιείχαν 228 πυροτεχνήματα (επίγεια εκτοξευόμενα).

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη χθες βράδυ βάσει δικαστικού 26χρονος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE