Αναβαθμίζεται ο παραλιακός πεζόδρομος στο Λατσί

Αναβαθμίζεται ο παραλιακός πεζόδρομος στο Λατσί

Σε αναβάθμιση του παραλιακού πεζόδρομου στο Λατσί, προχωρεί ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, υπεγράφησαν τρία συμβόλαια μεταξύ του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς και των εταιρειών Excelo Ltd και Γρηγοριάδου Κούλλα Λτδ. που σχετίζονται με την αναβάθμιση του παραλιακού πεζόδρομου στο Λατσί. 

Η αναβάθμιση, προστίθεται στην ανακοίνωση, αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση παιχνιδιών, συνθετικού χλοοτάπητα και προστατευτικού ελαστικού δαπέδου στους Παιδότοπους Α’ και Β’ καθώς επίσης και οργάνων γυμναστικής στο Υπαίθριο Γυμναστήριο στο Πολυλειτουργικό Πάρκο του έργου «Διαμόρφωση του Παραλιακού Πεζόδρομου στην Πόλη Χρυσοχούς παρά του Αλιευτικού Καταφυγίου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το  έργο είναι Πολεοδομικό και χρηματοδοτείται κατά 2/3 από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και από τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς κατά το 1/3. ( Αρ. Διαγωνισμών 11/2021, 12/2021,13/2021 συνολικού κόστους €76,000 συν Φ.Π.Α.), καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE