Αναβαθμίζεται ο παραλιακός πεζόδρομος στο Λατσί

Αναβαθμίζεται ο παραλιακός πεζόδρομος στο Λατσί

Σε αναβάθμιση του παραλιακού πεζόδρομου στο Λατσί, προχωρεί ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, υπεγράφησαν τρία συμβόλαια μεταξύ του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς και των εταιρειών Excelo Ltd και Γρηγοριάδου Κούλλα Λτδ. που σχετίζονται με την αναβάθμιση του παραλιακού πεζόδρομου στο Λατσί. 

Η αναβάθμιση, προστίθεται στην ανακοίνωση, αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση παιχνιδιών, συνθετικού χλοοτάπητα και προστατευτικού ελαστικού δαπέδου στους Παιδότοπους Α’ και Β’ καθώς επίσης και οργάνων γυμναστικής στο Υπαίθριο Γυμναστήριο στο Πολυλειτουργικό Πάρκο του έργου «Διαμόρφωση του Παραλιακού Πεζόδρομου στην Πόλη Χρυσοχούς παρά του Αλιευτικού Καταφυγίου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το  έργο είναι Πολεοδομικό και χρηματοδοτείται κατά 2/3 από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και από τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς κατά το 1/3. ( Αρ. Διαγωνισμών 11/2021, 12/2021,13/2021 συνολικού κόστους €76,000 συν Φ.Π.Α.), καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE