Αναβαθμίζεται ο παραλιακός πεζόδρομος στο Λατσί

Αναβαθμίζεται ο παραλιακός πεζόδρομος στο Λατσί

Σε αναβάθμιση του παραλιακού πεζόδρομου στο Λατσί, προχωρεί ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, υπεγράφησαν τρία συμβόλαια μεταξύ του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς και των εταιρειών Excelo Ltd και Γρηγοριάδου Κούλλα Λτδ. που σχετίζονται με την αναβάθμιση του παραλιακού πεζόδρομου στο Λατσί. 

Η αναβάθμιση, προστίθεται στην ανακοίνωση, αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση παιχνιδιών, συνθετικού χλοοτάπητα και προστατευτικού ελαστικού δαπέδου στους Παιδότοπους Α’ και Β’ καθώς επίσης και οργάνων γυμναστικής στο Υπαίθριο Γυμναστήριο στο Πολυλειτουργικό Πάρκο του έργου «Διαμόρφωση του Παραλιακού Πεζόδρομου στην Πόλη Χρυσοχούς παρά του Αλιευτικού Καταφυγίου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το  έργο είναι Πολεοδομικό και χρηματοδοτείται κατά 2/3 από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και από τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς κατά το 1/3. ( Αρ. Διαγωνισμών 11/2021, 12/2021,13/2021 συνολικού κόστους €76,000 συν Φ.Π.Α.), καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE