ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Περιλουσμένο με βενζίνη το απανθρακωμένο πτώμα στην Αναρίτα – Υπολείπονται άκρα από τη σορό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περιλουσμένο με βενζίνη το απανθρακωμένο πτώμα στην Αναρίτα – Υπολείπονται άκρα από τη σορό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζονται οι εκτενείς έρευνες για το πτώμα που εντοπίστηκε απανθρακωμένο εντός φλεγόμενου οχήματος, σε δασώδη περιοχή της Αναρίτας στην επαρχία Πάφου, το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουλίου.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Αστυνομία καταλήγει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξέσπασε μετά από εμπρησμό. Ωστόσο, υπολλείπονται βασικά στοιχεία, έτσι ώστε οι Αρχές να μπορέσουν με βεβαιότητα να καταλήξουν ότι πρόκειται για φόνο αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Από τις εξετάσεις στην σκηνή διαφάνηκε ότι τόσο το όχημα, όσο και το πτώμα είχαν περιλουστεί με μεγάλη ποσότητα βενζίνης.

Οι Αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα από τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα Παρασκευή 16/7 από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στην παρουσία ανθρωπολόγου, λόγω της κατάστασης της σορού και του γεγονότος ότι υπολείπονται άκρα. Την ίδια ώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα DNA για ταυτοποίηση του θύματος. Η νεκροτομή πιστεύεται πως θα δώσει 'φως΄στην υπόθεση και θα διαπιστωθεί κατά πόσο χρησιμοποιήθηκε κάποιο όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο εναντίον του θύματος ή αν ο θάνατος επήλθε κατά τη διάρκεια της φωτιάς. 

Σημαντικό στοιχείο στα χέρια των ανακριτών του ΤΑΕ Πάφου και του ΤΑΕ Λεμεσού, είναι μαρτυρίες φιλικών προσώπων του θύματος. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για 60χρονο Ελληνοκύπριο από την Λεμεσό, ο οποίος διέμενε στη Νάτα της Πάφου. Ο 60χρονος φαίνεται στις 6:40 να είχε αναχωρήσει από το σπίτι του με όχημα ιδιωτικής εταιρίας και στις 7:00 λήφθηκε η πληροφορία για πυρκαγιά.

Ενισχυτικό στις έρευνες είναι και το οπτικογραφημένο υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του Κέντρου Κατάταξης Νεοσύλλεκτων, που βρίσκεται στην περιοχή.

Στις έρευνες στην περιοχή από το πρωί της Πέμπτης συνέδραμε η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, καθώς επίσης και ανιχνευτικά σκυλιά, τα οποία χτένισαν την περιοχή γύρω από το σημείο που βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top