ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξω από το προεδρικό οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής - «Όλοι είμαστε ίσοι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έξω από το προεδρικό οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής - «Όλοι είμαστε ίσοι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαμαρτυρία κατά των safe pass πραγματοποιούν ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής, του ΠΑΣΙΚΑ έξω από το προεδρικό.

Αίτημα τους η λήψη διορθωτικών αποφάσεων αναφορικά με το θέμα του safe pass. Αν και αρχικά θα έκλιναν και το δρόμο στο Αεροδρόμιο Λάρνακας ωστόσο αναμένουν τι θα ανακοινώσει σήμερα το Προεδρικό για να δώσουν την ανάλογη απάντηση σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Φάνο Λεβέντη.

Στα αυτοκίνητα τους, φέρουν πλακάτ που αναγράφουν ότι «δεν είμαστε υγειονομικοί υπάλληλοι, απαιτούμε σεβασμό».


Πολλά κέντρα αναψυχής επίσης, πρόκειται να αναστείλουν τη λειτουργία τους και «να στείλουν κόσμο στο απεργιακό για όσο ισχύει το διάταγμα», προειδοποιούσαν εδώ και μέρες οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής.

Το ζητούμενο για του ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής είναι να μην επιτελούν οι ίδιοι αποκλειστικά ρόλο «αστυνομικού» στους πελάτες τους αλλά η δική τους συμβολή στην τήρηση των διαταγμάτων να είναι υποστηρικτική.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει των τελευταίων διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας, οι ιδιοκτήτες ή διαχειριστές των κέντρων αναψυχής είναι επιφορτισμένοι να ελέγχουν τους πελάτες τους αν έχουν safe Pass. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top