Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 16/07/2021 και ώρα 11:15 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της Κοινότητα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 11:50, αφού έκαψε ένα δεκάριο με πυκνή, χαμηλή άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 άτομα του Τμήματος Δασών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα και τέσσερις εθελοντές από την Κοινότητα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE