Σιβηρία: Εντοπίστηκε το αεροπλάνο που χάθηκε από τα ραντάρ – Υπάρχουν επιζώντες

Σιβηρία: Εντοπίστηκε το αεροπλάνο που χάθηκε από τα ραντάρ – Υπάρχουν επιζώντες

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν ότι το αεροπλάνο εντοπίσθηκε και ότι υπάρχουν επιζώντες, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Το αεροσκάφος με 13 επιβαίνοντες είχε χαθεί σήμερα στην περιοχή της πόλης Τομσκ της Σιβηρίας.

«Το αεροσκάφος εντοπίσθηκε», δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι οι επιβάτες και το πλήρωμα είναι καλά! Την πληροφορία επιβεβαίωσε και το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων , επισημαίνοντας ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 19 άνθρωποι μεταξύ των οποίων δύο παιδιά.

Το αεροσκάφος ανήκει σε αεροπορική εταιρεία της Σιβηρίας και πραγματοποιούσε την πτήση Κέντροβι—Τομσκ. Το αεροσκάφος απογειώθηκε με καθυστέρηση 10 ωρών εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE