Σιβηρία: Εντοπίστηκε το αεροπλάνο που χάθηκε από τα ραντάρ – Υπάρχουν επιζώντες

Σιβηρία: Εντοπίστηκε το αεροπλάνο που χάθηκε από τα ραντάρ – Υπάρχουν επιζώντες

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν ότι το αεροπλάνο εντοπίσθηκε και ότι υπάρχουν επιζώντες, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Το αεροσκάφος με 13 επιβαίνοντες είχε χαθεί σήμερα στην περιοχή της πόλης Τομσκ της Σιβηρίας.

«Το αεροσκάφος εντοπίσθηκε», δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι οι επιβάτες και το πλήρωμα είναι καλά! Την πληροφορία επιβεβαίωσε και το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων , επισημαίνοντας ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 19 άνθρωποι μεταξύ των οποίων δύο παιδιά.

Το αεροσκάφος ανήκει σε αεροπορική εταιρεία της Σιβηρίας και πραγματοποιούσε την πτήση Κέντροβι—Τομσκ. Το αεροσκάφος απογειώθηκε με καθυστέρηση 10 ωρών εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.