Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Στην περιφέρεια του Γιοχάνεσμπουργκ, άλλοι έξι νεκροί καταγράφηκαν αυξάνοντας σε 32 τον συνολικό αριθμό των θυμάτων, ενώ στην ανατολική επαρχία Κουαζούλου-Νατάλ απ'όπου άρχισαν αυτά τα βίαια επεισόδια, άλλοι 89 νεκροί προστέθηκαν στον απολογισμό που ανέρχεται πλέον σε 180 νεκρούς, δήλωσε η Yπουργός Χουμπούντζο Ντσαβχενί, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Η Yπουργός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες και οι λεηλασίες στην χώρα τελείωσαν τώρα και ότι η κατάσταση έχει «σταθεροποιηθεί πλήρως».
Πρόσθεσε ότι δυο καίριοι αυτοκινητόδρομοι, εκ των οποίων ο N3 που συνδέει τις επαρχίες Γκαουτένγκ και ΚουαΖούλου-Νατάλ άνοιξαν ξανά και λειτουργούν πλήρως.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




