ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρό βρέφος 17 μηνών που κατάπιε αντικείμενο

ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρό βρέφος 17 μηνών που κατάπιε αντικείμενο

Απίστευτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα βρέφος 17 μηνών έχασε τη ζωή του.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου χωρίς σφυγμό και διασωληνώθηκε. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή από εισρόφηση αντικειμένου.

Οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη για να το επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς μετά από δύο ώρες ανεπιτυχών προσπαθειών ανάνηψης, το βρέφος δεν τα κατάφερε όπως αναφέρει το thestival.gr.


«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE