ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρό βρέφος 17 μηνών που κατάπιε αντικείμενο

ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρό βρέφος 17 μηνών που κατάπιε αντικείμενο

Απίστευτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα βρέφος 17 μηνών έχασε τη ζωή του.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου χωρίς σφυγμό και διασωληνώθηκε. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή από εισρόφηση αντικειμένου.

Οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη για να το επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς μετά από δύο ώρες ανεπιτυχών προσπαθειών ανάνηψης, το βρέφος δεν τα κατάφερε όπως αναφέρει το thestival.gr.


«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE