Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Έσπευσαν δυο ασθενοφόρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Έσπευσαν δυο ασθενοφόρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της Χοιροκοιτίας, με αποτέλεσμα η δεξιά λωρίδα του δρόμου να είναι κλειστεί, αφού αυτοκίνητο που ενεπλάκη στη σύγκρουση ακινητοποιήθηκε στη λωρίδα του δρόμου.

Δεύτερο αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί ανάμεσα στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα του δρόμου.

Στο σημείο της σύγκρουσης έχουν σπεύσει δυο ασθενοφόρα και μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

(17:58) Νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρει πως δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα.

Αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην τροχαία σύγκρουση είχε ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, που έκλεισε προσωρινά. Το αυτοκίνητο έχει πλέον μετακινηθεί και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείo:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE