«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το SIGMA - Δέχονται επίθεση από διαδηλωτές

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το SIGMA - Δέχονται επίθεση από διαδηλωτές

Διαμαρτυρία έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ και την σημειώνεται αυτή την ώρα.

Οι διαμαρτυρόμενοι που ξεκίνησαν από το απόγευμα της Κυριακής στην Λευκωσία, έφτασαν με πορεία έξω από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης Sigma.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προκαλούν ζημιές στα οχήματα των εργαζομένων και πετούν κροτίδες.

Να υπενθυμίσουμε πως είναι η δεύτερη φορά που το συγκρότημα ΔΙΑΣ δέχεται επίθεση από πολίτες, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE