«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το SIGMA - Δέχονται επίθεση από διαδηλωτές

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το SIGMA - Δέχονται επίθεση από διαδηλωτές

Διαμαρτυρία έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ και την σημειώνεται αυτή την ώρα.

Οι διαμαρτυρόμενοι που ξεκίνησαν από το απόγευμα της Κυριακής στην Λευκωσία, έφτασαν με πορεία έξω από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης Sigma.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προκαλούν ζημιές στα οχήματα των εργαζομένων και πετούν κροτίδες.

Να υπενθυμίσουμε πως είναι η δεύτερη φορά που το συγκρότημα ΔΙΑΣ δέχεται επίθεση από πολίτες, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.