«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το SIGMA - Δέχονται επίθεση από διαδηλωτές

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το SIGMA - Δέχονται επίθεση από διαδηλωτές

Διαμαρτυρία έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ και την σημειώνεται αυτή την ώρα.

Οι διαμαρτυρόμενοι που ξεκίνησαν από το απόγευμα της Κυριακής στην Λευκωσία, έφτασαν με πορεία έξω από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης Sigma.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προκαλούν ζημιές στα οχήματα των εργαζομένων και πετούν κροτίδες.

Να υπενθυμίσουμε πως είναι η δεύτερη φορά που το συγκρότημα ΔΙΑΣ δέχεται επίθεση από πολίτες, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE