ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εκάψαν μας»,φώναζε ο παρουσιαστής του SIGMA- Εικονες από την είσοδο του καναλιού - BINTEO

«Εκάψαν μας»,φώναζε ο παρουσιαστής του SIGMA- Εικονες από την είσοδο του καναλιού - BINTEO

Στο έλεος του Θεού βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του συγκροτήματος ΔΙΑΣ,μετά την επίθεση από διαδηλωτές.

Όπως θα δείτε στις εικόνες που εξασφάλισε το Themaonline, η είσοδος του καναλιού υπέστη σημαντικές  ζημιές ,ενώ η τηλεφωνήτρια που βρισκόταν στη θέση της την ώρα του κεντρικού Δελτίου ειδήσεων,ήταν σε κατάσταση σοκ. Έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους,έκαψαν αυτοκινητα,πετούσαν πέτρες και μολότοφ.

Πριν από λίγα λεπτά,ο Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου εξέδωσε ανακοίνωση,καταδικάζοντας τα τραγικά γεγονότα.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ανακοίνωση του ΚΟΕΔ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ) καταδικάζει για ακόμη μια φορά απερίφραστα τις ενέργειες ομάδας πολιτών που έγιναν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου, κατά του συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Η ελευθερία του τύπου και η προστασία των λειτουργών της αποτελεί καθήκον κάθε δημοκρατικής Πολιτείας και οι όποιες επιθέσεις βίας στρέφονται εναντίον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης πλήττουν την ελευθερία της έκφρασης, τον πλουραλισμό και τη Δημοκρατία.

Τα πράγματα σοβαρεύουν. Είναι η δεύτερη φορά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα που το συγκεκριμένο μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας δέχεται επίθεση.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν άμεσα το περιστατικό για την ανεύρεση των υπευθύνων, ώστε να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να προστατεύσουν την ελευθεροτυπία και το δικαίωμα έκφρασης του Τύπου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top