Νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση δυο Αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στα επεισόδια

Νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση δυο Αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στα επεισόδια

Δυο Αστυνομικοί τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου στην Λευκωσία.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και έξω από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Όπως προαναφέραμε μέχρι στιγμής η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη πέντε ατόμων, ενώ αναμένονται περισσότερες.

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Προεδρικό, άγνωστοι ξεκίνησαν να πετούν πέτρες να καίνε καλάθους και να πετάνε μολότοφ.

Η Αστυνομία στην προσπάθεια της να ελέγξει την κατάσταση έριξε δακρυγόνα, ενώ Αστυνομικοί τραυματίστηκαν, δυο εκ των οποίων σοβαρά.

Σε ό,τι αφορά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κτήριο της τηλεόρασης SIGMA, άγνωστοι κουκουλοφόροι μπούκαραν στο συγκρότημα, έκαψαν την πύλη και προκάλεσαν ζημιές στα οχήματα που ήταν σταθμευμένα αλλά και στο εσωτερικό του κτηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE