Μπούκαρε η ΥΚΑΝ στο σπίτι 26χρονου - Εντοπίστηκαν από κάνναβη μέχρι κροτίδες

Μπούκαρε η ΥΚΑΝ στο σπίτι 26χρονου - Εντοπίστηκαν από κάνναβη μέχρι κροτίδες

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) διενήργησαν χθες Κυριακή 18 Ιουλίου το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 26χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν δύο νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 144 γραμμάρια κάνναβης, 464 γραμμάρια άσπρης ύποπτης σκόνης, 71 εργοστασιακές κροτίδες καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 26χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE