Μπούκαρε η ΥΚΑΝ στο σπίτι 26χρονου - Εντοπίστηκαν από κάνναβη μέχρι κροτίδες

Μπούκαρε η ΥΚΑΝ στο σπίτι 26χρονου - Εντοπίστηκαν από κάνναβη μέχρι κροτίδες

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) διενήργησαν χθες Κυριακή 18 Ιουλίου το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 26χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν δύο νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 144 γραμμάρια κάνναβης, 464 γραμμάρια άσπρης ύποπτης σκόνης, 71 εργοστασιακές κροτίδες καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 26χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE