Ανήλικος 'πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο - Δεν σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών και πάει κατευθείαν στο Δικαστήριο

Ανήλικος 'πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο - Δεν σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών και πάει κατευθείαν στο Δικαστήριο

έλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, στο πλαίσιο των τροχονομικών έλεγχων, εντόπισαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την έξοδο Τσερίου, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 210 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. 

Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε σήμα να σταματήσει αλλά αυτός παρέλειψε να το πράξει και κατευθύνθηκε προς Λευκωσία. 

έλη της Τροχαίας ακολούθησαν το συγκεκριμένο όχημα το οποίο ανακόπηκε στη λεωφόρο Δημήτρη Σταύρου στα Λατσιά. 

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 17χρονος με συνεπιβάτες άλλα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 17 – 19 ετών. Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο νεαρός οδηγούσε χωρίς καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας. 

Ο 17χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού Νήσου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.  Γραπτώς αναμένεται να κατηγορηθεί και η 30χρονη εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του οχήματος. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE/Τραμπ: Θα κρατήσουμε τον έλεγχο της Βενεζουέλας μέχρι να γίνει δημοκρατική διαδοχή, είμαστε έτοιμοι για δεύτερη επίθεση εάν χρειαστεί

LIVE/Τραμπ: Θα κρατήσουμε τον έλεγχο της Βενεζουέλας μέχρι να γίνει δημοκρατική διαδοχή, είμαστε έτοιμοι για δεύτερη επίθεση εάν χρειαστεί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα καθώς οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση σε αεροδρόμια, λιμάνια και στρατιωτικές βάσεις στο Καράκας και σε άλλες περιοχές της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η μεγάλης κλίμακας αμερικανική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν αεροπορικώς εκτός της χώρας τους. Το Καράκας κατήγγειλε την αμερικανική επίθεση και το καθεστώς ανακοίνωσε την κήρυξη κατάστασης εθνικής ανάγκης. Παρακολουθείστε live όλες τις εξελίξεις

BEST OF TOTHEMAONLINE