ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπήκε στην θάλασσα και χάθηκαν τα ίχνη του στην Πάφο - Η μητέρα του κάλεσε βοήθεια και ο ίδιος είπε...«Ήθελα να πάω στο κρουαζιερόπλοιο»

Μπήκε στην θάλασσα και χάθηκαν τα ίχνη του στην Πάφο - Η μητέρα του κάλεσε βοήθεια και ο ίδιος είπε...«Ήθελα να πάω στο κρουαζιερόπλοιο»

Παραλίγο τραγωδία στην Πάφο, με νεαρό να κολυμπάει για να πλησιάσει κρουαζιερόπλοιο.

Σύμφωνα με γνωστοποίηση του περιστατικού από τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό 'Ομιλο "Κινύρας" Πάφου, 25χρονος κινδύνεψε στην προσπάθεια του να φτάσει κολυμπόντας κορουαζιερόπλοιο στην παραλία ΣΟΔΑΠ στην Πάφο. 

Ανήσυχη η μητέρα του κάλεσε για βοήθεια, μία ώρα μετά την εξαφάνιση του 

Τον έψαχναν για 30 λεπτά, όπου εντοπίστηκε και διασώθηκε. 

Η ανάρτηση του Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού 'Ομιλου "Κινύρας" Πάφου:

"Περιστατικό που αφορούσε είκοσι πεντάχρονο άντρα, έλαβε χώρα στην δημόσια παραλία Σόδαπ στις 13 Ιουλίου. Να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε περίπου η ώρα 9.Το περιστατικό πολύ πιθανόν να μην είχε αίσιο τέλος. Οσο αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, ο νεαρός θέλοντας να κοντέψει στο κρουαζιερόπλοιο το οποίο ήταν αγκυροβολημένο περίπου 3-4 km μακριά από την ακτογραμμή και μη έχοντας επίγνωση του κινδύνου, ξεκίνησε να κολύμπα προς το κρουαζιερόπλοιο ξεκινώντας από τη διπλανή παραλία του Σόδαπ και μακριά από την επίβλεψη των ναυαγοσωστών . Περίπου 1 ώρα μετά η μητέρα του ενημέρωσε τους ναυαγοσώστες για την εξαφάνιση του είκοσι πεντάχρονου και άμεσα ενημερώθηκε η λιμενική υπηρεσία και τέθηκε σε εφαρμογή σχέδιο για αναζήτηση του και από τους ναυαγοσώστες με την βοήθεια του jetski. Μετά από περίπου μισή ώρα αναζήτησης τόσο από την λιμενική και των ναυαγοσωστών, ο νεαρός βρέθηκε περίπου 3km μακριά από την παραλία να κολύμπα προς το πλοίο. Αμέσως ο ναυαγοσώστης που χειριζόταν το jetski τον μετάφερε με ασφάλεια πίσω στην ακτή και αποφεύχθηκε το μοιραίο.
Ο Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Πάφου Κυνήρας (ΕΝΟΠ Κυνήρας) ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία και συνεισφορά τόσο του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) όσο και την λιμενική αστυνομία."

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top