Πυροσβέστες αρνούνται να κάνουν rapid τεστ - Φοβούνται ότι θα αλλοιωθεί το DNA τους - ΒΙΝΤΕΟ

Πυροσβέστες αρνούνται να κάνουν rapid τεστ - Φοβούνται ότι θα αλλοιωθεί το DNA τους - ΒΙΝΤΕΟ

Δυο μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αρνούνται να υποβληθούν σε εξετάσεις με rapid τεστ.

Μιλώντας ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», η Πυροσβεστική υπηρεσία προσπάθησε να βρει λύσεις για να εφαρμοστούν σωστά τα μέτρα.

Όπως ανέφερε, δόθηκε άδεια στους συγκεκριμένους πυροσβέστες και στην συνέχεια αφού επέστρεψαν στην εργασία τους, δεν εφαρμόζονταν τα διάταγμα με αποτέλεσμα να πάρουν ξανά άδεια χωρίς απολαβές.

Σύμφωνα μετά όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, οι πυροσβέστες ζητούν έγγραφο ότι δεν αλλοιώνεται το dna τους με το rapid τεστ.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.