Πυροσβέστες αρνούνται να κάνουν rapid τεστ - Φοβούνται ότι θα αλλοιωθεί το DNA τους - ΒΙΝΤΕΟ

Πυροσβέστες αρνούνται να κάνουν rapid τεστ - Φοβούνται ότι θα αλλοιωθεί το DNA τους - ΒΙΝΤΕΟ

Δυο μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αρνούνται να υποβληθούν σε εξετάσεις με rapid τεστ.

Μιλώντας ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», η Πυροσβεστική υπηρεσία προσπάθησε να βρει λύσεις για να εφαρμοστούν σωστά τα μέτρα.

Όπως ανέφερε, δόθηκε άδεια στους συγκεκριμένους πυροσβέστες και στην συνέχεια αφού επέστρεψαν στην εργασία τους, δεν εφαρμόζονταν τα διάταγμα με αποτέλεσμα να πάρουν ξανά άδεια χωρίς απολαβές.

Σύμφωνα μετά όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, οι πυροσβέστες ζητούν έγγραφο ότι δεν αλλοιώνεται το dna τους με το rapid τεστ.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE