Αύριο η κηδεία της Νικολέτας, που συγκίνησε το παγκύπριο με τη μάχη της για τη ζωή

Αύριο η κηδεία της Νικολέτας, που συγκίνησε το παγκύπριο με τη μάχη της για τη ζωή

Η  Νικολέτα Χρυσάνθου από την Έμπα έφυγε  από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 ετών.


Η αγωνίστρια νέα, που συγκίνησε με τις αναρτήσεις και τη δύναμη ψυχής που είχε, το πάλεψε, αλλά δυστυχώς νικήθηκε. Νοσηλεύθηκε με λευχαιμία σε Νοσοκομεία του εξωτερικού όπου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. 

Αύριο Τρίτη 20 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Αντρέα στην Έμπα θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Σύμφωνα με τους οικείους της θανούσας, θα γίνονται δεκτές εισφορές για τους συνδέσμους “Ένα όνειρο μια ευχή” και “Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου”.
   
Ανακοινώνεται επίσης ότι λόγω των μέτρων προστασίας η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια και επιθυμεί η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η ανακοίνωση της κηδείας αναφέρει επίσης ότι η οικογένεια ευχαριστεί από καρδιάς όλο τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη που έδειξε στην Νικολέτα. Επισημαίνεται ακόμη πως στην κηδεία θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht