Ποιους προσκαλούν και που οι επώνυμοι της φωτογραφίας; (Βίντεο)

Ποιους προσκαλούν και που οι επώνυμοι της φωτογραφίας; (Βίντεο)

«Θα είστε εκεί μαζί μας;»

Παρουσιάστηκαν σήμερα τα πρώτα βίντεο για την προώθηση του Pride, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου. 

Η δεύτερη πορεία υπερηφάνειας έχει σλόγκαν «Free To Be» και την προώθηση της ανέλαβαν πρόσωπα από τον χώρο των ΜΜΕ.

Σήμερα, αναρτήθηκαν και κάνουν τον γύρο του Facebook, τα πρώτα βίντεο προώθησης του μεγάλου event. Σε αυτά πρωταγωνιστούν οι Γωγώ Αλεξανδρινού, η Ελίτα Μιχαηλίδου, ο Τάσος Τρύφωνος και η Χριστιάνα Αρτεμίου. 

Τα προωθητικά spots  αναρτήθηκαν με τις σχετικές ευχαριστίες «από καρδιάς σε όσους αφιλοκερδώς δούλεψαν και εμφανίστηκαν για τις ανάγκες της σειράς των βίντεο για την προώθηση του Pride». 

Δείτε και τα δύο σποτάκια πιο κάτω: 


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE