ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα καπρίτσια της γυναίκας Αστυφύλακα του Σταθμού Ορόκλινης που έγιναν πιστευτά

Τα καπρίτσια της γυναίκας Αστυφύλακα του Σταθμού Ορόκλινης που έγιναν πιστευτά

Ένας τίμιος και εργατικός λοχίας, ο Μιχάλης Χατζηχριστοδούλου, μετατέθηκε χωρίς καμιά αιτία από τη Λάρνακα στη Λευκωσία, γιατί έτσι ήθελε γυναίκα Αστυνομικός του σταθμού Ορόκλινης.

Ο συγκεκριμένος λοχίας, ο οποίος υπηρέτησε για χρόνια την Αστυνομία και ο οποίος είναι γιος Αστυνομικού που είχε χάσει τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, χαίρει εκτίμησης καθώς το έργο του είναι αναγνωρισμένο από όλους τους αξιωματικούς, σε όλες τις επαρχίες τις οποίες υπηρέτησε. 

Ο λοχίας - μετά από παράπονο συγκεκριμένης γυναίκας Αστυφύλακα, της οποίας το έργο είναι μηδαμινό και η οποία παρουσιάζει προβληματική συμπεριφορά όπου υπηρετήσει - μετατέθηκε καθώς η Αστυφύλακας αυτή, τον κατάγγειλε ότι δεν εκτέλεσε τα καθήκοντα του.  

Συγκεκριμένα, του καταλογίζει ότι δεν κατήγγειλε υποστατικό και συγκεκριμένα καφενείο, στο οποίο γινόταν παιδικό πάρτι και όπου στις 9:00 το βράδυ, ακουγόταν μουσική εκτός του καφενείου. 

Όταν ο συγκεκριμένος αστυνομικός, εκτός του υποστατικού και στην παρουσία Βουλευτών αλλά και άλλων επώνυμων πολιτών, ρωτήθηκε γιατί ήταν παρών, ο ίδιος απάντησε ότι συγκεκριμένη Αστυφύλακας, έκανε παράπονο. 

Όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν το παράπονο, απάντησε ότι το  παράπονο ήταν η μουσική η οποία όπως του είπε, ακουγόταν εκτός υποστατικού. 

Η μουσική, όχι μόνο δεν ακουγόταν εκτός του υποστατικού, αλλά ούτε εντός αυτού, στο παιδικό πάρτι το οποίο γινόταν εκείνη την στιγμή. 

Το σενάριο συνεχίζεται όμως…
Απόψε, η συγκεκριμένη Αστυφύλακας,  σε συγκεκριμένο καφενείο, στο οποίο βρίσκονταν πρόσωπα αξιόπιστα και ευυπόληπτα, έφτασε σε σημείο να σπάζει και να κλωτσά τραπέζια και καρέκλες.

Επιπλέον απειλούσε τους πάντες και τα πάντα, ενώ στον συγκεκριμένο χώρο τηρείτο η τάξη και ο νόμος. Μάλιστα, επικοινώνησε με το γραφείο του πολίτη, υποδυόμενη πολίτη και κατήγγειλε το εν λόγω υποστατικό. 

Αποτέλεσμα, ήταν να καταγγελθεί ξανά το υποστατικό, στο οποίο να σημειώσουμε ότι  εργάζονται πέντε οικογένειες με 10 ανήλικα παιδιά.

Κατήγγειλε το υποστατικό ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια ποτού, άδεια η οποία άρχετε από την 1η Ιουνίου για το συγκεκριμένο υποστατικό.

Τώρα, ποιος πρέπει να μετατεθεί, ποιος πρέπει να απολυθεί ή ποιος πρέπει να βρίσκεται στην Αστυνομία, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Ο Θεός να μας προσέχει. Ζήτω η Κυπριακή Δημοκρατία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έρευνα διέταξε η ηγεσία της Αστυνομίας για την υπόθεση με τον λοχία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top