ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 25χρονος - Eπιτέθηκε σε αστυνομικό γιατί του είπε να μην προκαλεί φασαρία

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 25χρονος - Eπιτέθηκε σε αστυνομικό γιατί του είπε να μην προκαλεί φασαρία

Υπό κράτηση τέθηκε 25χρονος στην Πάφο για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, άρνηση παροχής στοιχείων σε αστυνομικό, απειλής και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 19.7.21 στη 13:00 το μεσημέρι μέλος της ποδηλατικής αστυνόμευσης,  ενώ βρισκόταν περιπολία στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο αντιλήφθηκε ομάδα νεαρών να προκαλούν φασαρία. 

Το μέλος της Αστυνομίας, αφού προσέγγισε τα νεαρά άτομα ζήτησε απ’ αυτούς να μην προκαλούν οχληρία με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να αρχίζει να φωνάζει, να αρνείται να συνεργαστεί και να απειλεί τον αστυνομικό με διάφορες φράσεις. 

Αμέσως το μέλος της δύναμης προχώρησε στη σύλληψη του νεαρού για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραττε. 

Κατά την σύλληψη του αυτός αντιδρούσε. Όπως προέκυψε από έλεγχο των στοιχείων του, πρόκειται για άτομο ελληνικής καταγωγής, μόνιμο κάτοικο Πάφου, ηλικίας 25 ετών. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE