ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 25χρονος - Eπιτέθηκε σε αστυνομικό γιατί του είπε να μην προκαλεί φασαρία

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 25χρονος - Eπιτέθηκε σε αστυνομικό γιατί του είπε να μην προκαλεί φασαρία

Υπό κράτηση τέθηκε 25χρονος στην Πάφο για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, άρνηση παροχής στοιχείων σε αστυνομικό, απειλής και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 19.7.21 στη 13:00 το μεσημέρι μέλος της ποδηλατικής αστυνόμευσης,  ενώ βρισκόταν περιπολία στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο αντιλήφθηκε ομάδα νεαρών να προκαλούν φασαρία. 

Το μέλος της Αστυνομίας, αφού προσέγγισε τα νεαρά άτομα ζήτησε απ’ αυτούς να μην προκαλούν οχληρία με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να αρχίζει να φωνάζει, να αρνείται να συνεργαστεί και να απειλεί τον αστυνομικό με διάφορες φράσεις. 

Αμέσως το μέλος της δύναμης προχώρησε στη σύλληψη του νεαρού για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραττε. 

Κατά την σύλληψη του αυτός αντιδρούσε. Όπως προέκυψε από έλεγχο των στοιχείων του, πρόκειται για άτομο ελληνικής καταγωγής, μόνιμο κάτοικο Πάφου, ηλικίας 25 ετών. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τι θα συζητήσουν σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Tι προβλέπει ο οδικός χάρτης που υπογράφτηκε

LIVE: Τι θα συζητήσουν σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Tι προβλέπει ο οδικός χάρτης που υπογράφτηκε

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline