Συνελήφθη και ο γιατρός Σωτηριάδης για τα σοβαρά επεισόδια – Με μεταπτυχιακό στην Επιδημιολογία

Συνελήφθη και ο γιατρός Σωτηριάδης για τα σοβαρά επεισόδια – Με μεταπτυχιακό στην Επιδημιολογία

Ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, 20 Ιουλίου είναι ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης.

Ο Δρ. Σωτηριάδης εξ’ αρχής δήλωνε πως τα επίπεδα κινδύνου του κορωνοϊού και της γρίπης είναι στην ίδια κλίμακα, αναφέροντας μάλιστα ότι δεν εξηγούνται όλα αυτά τα αυστηρά μέτρα. Σημειώνουμε ότι ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης κατέχει τίτλο στην Επιδημιολογία. 

Οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του ως ο ένας από τους διοργανωτές της διαμαρτυρίας που σημειώθηκε την Κυριακή 18 Ιουλίου έξω από το Προεδρικό και κατ’ επέκταση τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν από μερίδα διαδηλωτών στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ».

Ο γιατρός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακό Δικαστηρίου Λευκωσίας μαζί με τους υπόλοιπους έξι συλληφθέντες και αναμένεται η έκδοση προσωποκράτησης τους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE