Στη δημοσιότητα επτά νέες φωτογραφίες πολιτών από την επίθεση στο SIGMA

Στη δημοσιότητα επτά νέες φωτογραφίες πολιτών από την επίθεση στο SIGMA

Στο πλαίσιο διερεύνησης των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο συγκρότημα ΔΙΑΣ, δίνονται στη δημοσιότητα ακόμη 7 φωτογραφίες προσώπων, με σκοπό την αναγνώριση και τον εντοπισμό τους.

Οποιεσδήποτε πληροφορίες σε σχέση με τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες μπορεί να διαβιβάζονται στο ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή στον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας Καταγγελία Εγκλήματος (ανώνυμα) στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE