Στη Βουλή ο κρατικός προϋπολογισμός του 2027 - Τι προβλέπει για ανάπτυξη, χρέος και πληθωρισμό
Τον προϋπολογισμό του κράτους για το 2027, παρουσιάζει σήμερα στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών, ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Οποιεσδήποτε πληροφορίες σε σχέση με τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες μπορεί να διαβιβάζονται στο ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή στον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας Καταγγελία Εγκλήματος (ανώνυμα) στο application της Αστυνομίας Κύπρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταραχές και στο Δικαστήριο με τους συλληφθέντες για τα επεισόδια – Αρνούνται να υποβληθούν σε rapid – Στην αναμονή 5 ώρες





.jpg)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεν χρειάζεται τελικά παντού το Safepass - Αλαλούμ με το διάταγμα, που πάμε χωρίς
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




