Χειροπέδες σε 49χρονο: Παραδέχθηκε πως ξάφρισε οικίες - Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Χειροπέδες σε 49χρονο: Παραδέχθηκε πως ξάφρισε οικίες - Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 49 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε θεληματική του κατάθεση, ο 49χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη εννέα υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 12-20/07/2021 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σε έρευνα που διεξήχθη στο διαμέρισμα όπου διαμένει, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 2,715 ευρώ, αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς επίσης και άλλα αντικείμενα, τα οποία φαίνεται να αποτελούν κλοπιμαία περιουσία.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE