Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Λε Ντριάν για το θέμα της Αμμοχώστου

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Λε Ντριάν για το θέμα της Αμμοχώστου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο Υπουργό Εξωτερικών, Ζαν-Ιβ Ντριάν, είχε απόψε, για το θέμα της Αμμοχώστου, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο κ. Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τον κ. Λε Ντριάν για τις εξελίξεις μετά και τις σημερινές εξαγγελίες στο πλαίσιο της παράνομης επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα κατεχόμενα, που συνιστούν κατάφωρη παραβίαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ.

Χριστοδουλίδης και Λε Ντριάν αντάλλαξαν απόψεις για τα επόμενα βήματα και τις όποιες αντιδράσεις τόσο στο πλαίσιο της ΕΕ όσο και στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Η Γαλλία ασκεί τον μήνα Ιούλιο την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE