«Μίλησε» η κλάση της Ντιναμό στο Β΄ ημίχρονο και στα… «σχοινιά» η Ομόνοια ενόψει ρεβάνς (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μίλησε» η κλάση της Ντιναμό στο Β΄ ημίχρονο και στα… «σχοινιά» η Ομόνοια ενόψει ρεβάνς (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το… αριστερό ξεκίνησε τη φετινή σεζόν (2021-2022) στην Ευρώπη η Ομόνοια, αφού ηττήθηκε στο “Μάξιμιρ” από την ανώτερη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-0 στο πλαίσιο του Β΄ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται στα “σχοινιά” ενόψει του επαναληπτικού της 27ης Ιουλίου στο ΓΣΠ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ντιναμό είχε την κατοχή μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά η Ομόνοια στάθηκε πολύ καλά μεσοαμυντικά στο πρώτο ημίωρο και δεν επέτρεψε στους Κροάτες να απειλήσουν.

Δείτε το βίντεο στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE