Άλλες δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στο SIGMA - Ταυτοποιήθηκαν από τις φωτογραφίες

Άλλες δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στο SIGMA - Ταυτοποιήθηκαν από τις φωτογραφίες

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου στο συγκρότημα "ΔΙΑΣ".

Η Αστυνομία προχώρησε χθες Τρίτη 20 Ιουλίου βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη δύο ακόμη προσώπων, αναφορικά με την εκδήλωση διαμαρτυρίας και τα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 38 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα δύο πρόσωπα ταυτοποιήθακν από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE