Άλλες δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στο SIGMA - Ταυτοποιήθηκαν από τις φωτογραφίες

Άλλες δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στο SIGMA - Ταυτοποιήθηκαν από τις φωτογραφίες

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου στο συγκρότημα "ΔΙΑΣ".

Η Αστυνομία προχώρησε χθες Τρίτη 20 Ιουλίου βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη δύο ακόμη προσώπων, αναφορικά με την εκδήλωση διαμαρτυρίας και τα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 38 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα δύο πρόσωπα ταυτοποιήθακν από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.