Σήμερα η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου - Η παράκληση της συζύγου του

Σήμερα η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου - Η παράκληση της συζύγου του

Σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 15:00 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι του Τόλη Βοσκόπουλου θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου.

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook απηύθυνε παράκληση σε όσους παρευρεθούν να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιας υγείας.

Η Άντζελα Γκερέκου έγραψε: «Αύριο στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστουμε θερμά για όλα!!».

Λόγω της πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα, και από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 που θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός του θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο του νεκροταφείου, όπου η οικογένειά του θα έχει τη δυνατότητα να του πει το τελευταίο αντίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE